Pssttt..Nak tak kalau saya Bongkarkan...

Rahsia Kejayaan saya dari individu yang hidup susah...

...Sekarang dah berjaya membina Empayar Bisnes yang Sangat Besar!

(Yang best lagi.. Rahsia Kejayaan ni jarang sekali saya kongsikan kepada umum tau.. shhh.. diam-diam je ni tau)

 

[Gambar bukti yang menunjukkan saya pernah perniaga di Pasar Tani selama 2 tahun.]


Saya bukannya apa... dulu saya pun macam anda juga..

Hidup biasa-biasa, bermula dengan berniaga kecil-kecilan.. dapat income cukup-cukup setiap bulan untuk meneruskan kehidupan.. 

[Macam ni la saya dulu.. berniaga produk di pasar tani ]

Ramai yang duk inbox saya soalan sama:


“Dato’, apa rahsia kejayaan Dato’?”     
“Boleh Dato’ share resipi kejayaan dato’?”


Saya memang tak cukup masa untuk respons satu persatu pertanyaan dari anda.

Tapi dalam masa yang sama, sangat TERUJA untuk berkongsi ilmu dengan anda. Sebab saya yakin, dengan ilmu yang saya ada, sedikit sebanyak akan dapat membantu mengubah hidup anda ke arah yang lebih baik..


Jadi, dalam ebook ini saya akan SHARE secara COMPLETE kepada anda... Teruskan bacaan!

 

Mengenai Penulis:

Nama saya Aliff Syukri bin Kamarzaman. Dilahirkan pada 3 April 1987 di Felda Kechau, Kuala Lipis, Pahang. Saya dibesarkan dalam keluarga yang sederhana. Ramai orang ingat saya berasal dari keluarga yang senang.. Yang rapat dengan saya saja tahu... Betapa peritnya pengalaman hidup saya sebelum ni.. Pengalaman melalui zaman kesusahan saya sejak dari kecil mengajar saya untuk terus rajin berniaga. Saya kahwin dengan isteri saya pun semasa saya berumur 20tahun lagi. Awal kan? Ya, saya sengaja kahwin awal saya percaya yang rezeki akan masuk lebih melimpah-limpah bila kita kahwin.. Yes! Memang betul pun kan..

Saya sebenarnya sama je macam anda. Bermula bisnes dengan modal yang rendah. Berkat usaha keras saya yang tidak henti-henti, Alhamdulillah.. saya dapat capai impian saya hari ini.. dan saya yakin.. faktor kejayaan saya adalah bukannya datang dari LUCK semata-mata. Tapi ianya adalah hasil dari usaha keras dan strategi-strategi yang saya gunakan selama ni menjadi. Syukur!

Bila ramai antara anda yang nak belajar dari saya tentang RESEPI KEJAYAAN saya hari ni, saya terpanggil untuk SHARE kepada anda dalam bentuk Ebook. Ianya sangat special sebab saya tak pernah lagi kongsikan input ebook ni kat mana-mana..


Jadi, untuk hari ni, saya nak umumkan pelancaran EBOOK PERTAMA saya yang bertajuk: ZERO TO HERO!


AMARAN! Ebook akan diberi dalam bentuk PDF dan link download akan diberi melalui email dan anda boleh membacanya melalui Smartphone ataupun Komputer. 
AMARAN LAGI! Anda dilarang untuk menyebarkan ebook ni secara percuma mahupun berbayar kepada orang lain kerana ianya salah disisi undang-undang dan saya tak halalkan ilmu dan duit tersebut. 


APA YANG ANDA AKAN BELAJAR DALAM
EBOOK ZERO TO HERO NI?

    

BAB 1: Cara Saya Mencari Kekuatan Sebenar Untuk Jadi Kaya Raya.

- Setiap orang biasanya dia dah ada dah Big Why masing-masing. Namun, ada juga yang tak tahu dan tak sedar apa Big Why dia.. Jadi, bila Big Why tak cukup power, ianya akan menyebabkan action kita pun akan jadi Slow. Jadi, saya akan terangkan kepada anda apa Big Why sebenar saya jadi sampai hari ni dan anda pun boleh follow macam saya buat. Serius best!



BAB 2: Cara Saya Mulakan Bisnes dengan Modal Rendah.

- Saya tahu..ramai yang nak buat bisnes..tapi ramai juga yang ada masalah MODAL. Saya dulu pun sama macam anda.. Takde modal nak start bisnes.. Namun, saya ada Teknik Power yang anda boleh follow untuk membolehkan anda mulakan bisnes anda dengan modal yang rendah.. (Jangan risau.. saya tak promote nak suruh join AS Legacy pun..hehe)



BAB 3: Cara Saya Cari Funder untuk Bisnes.

- Yang ni saya percaya ramai nak tahu sangat2. Bagaimana saya dapat yakinkan funder-funder saya untuk bantu berikan modal untuk kembangkan bisnes saya. Teknik ni simple tapi tak ramai orang terfikir. Jadi, saya akan share kepada anda dan anda hanya just follow je! Tak perlu nak fikir panjang..



BAB 4: Cara Saya Cari Ejen 

- Untuk bermula, jual produk dengan jual kepada end user.. Tapi kalau nak bisnes laju, kita kena cari ejen. Baru produk akan jalan laju. Jadi, saya akan share kepada anda tentang Teknik yang anda boleh follow untuk cari ejen dan jadikan ejen semakin setia dengan anda..



 BAB 5: Cara Saya Tahan Kena Kritik.

- Nak berjaya, kita kena buat apa yang orang lain tak buat. Bila kita buat benda yang orang lain tak buat, kita akan sering terima kritikan.. Jadi, nak berjaya, memang kena berani untuk terima kritikan. Anda WAJIB tahu teknik ni kalau anda nak berjaya melangkah setapak lagi ke hadapan.



 BAB 6: Cara Saya Buang Malu.

- Ini pun tak ramai yang berani buat. Ramai orang suka tengok saja, tapi bila nak buat, tak berani.. Anda tahu tak, nak berjaya, kena BUANG SIFAT MALU tu jauh-jauh.. kadang-kadang, sebab MALU lah membuatkan bisnes kita berada pada takuk yang sama je sampai sekarang. Tapi saya dulu pun macam anda jugak. Malu-malu kucing la konon.. Tapi sekarang saya dah ada teknik dah macamana nak buang jauh-jauh sifat malu ni untuk kita mengecapi kejayaan yang luar biasa!


BAB 7: Cara Saya Urus Masa.

- Setiap orang ada 24 jam sehari.. sama je untuk semua orang. Tapi yang membezakannya adalah bagaimana seseorang tu menguruskan masanya dengan betul. Ramai tak sedar, yang dia dah buang banyak sangat masa dalam seharian. Tiap-tiap hari berlalu macam tu jerr.. tak produktif. Jadi, dalam teknik ni, saya akan ajar cara untuk anda uruskan masa anda dengan betul supaya masa seharian anda dapat dimanfaatkan sepenuhnya.. Yeah!


BAB 8: Cara Saya Sentiasa Positif dan Aktif

- Ramai orang mudah rasa down, mudah rasa negatif dan cuba untuk sabotaj diri sendiri. Sayanglah.. kejayaan tu dah semakin dekat sangat dah dengan kita.. Bila kita tiba-tiba negatif, kejayaan tu akan berlalu macam tu saja. Jadi, saya akan SHARE kepada anda macamana saya control diri saya untuk kekal positif dan aktif setiap hari.

KENAPA ANDA WAJIB UNTUK DAPATKAN EBOOK ZERO TO HERO NI?

1. Peluang untuk tahu Resepi Kejayaan saya selama ni (yang saya tak pernah ceritakan kepada umum)

2. Peluang untuk belajar melalui pengalaman saya, dan anda boleh terus implement untuk dapatkan hasil yang luar biasa.

3. Sebagai sumber inspirasi kepada anda yang tengah mencari arah untuk lebih maju dan berdaya saing dalam bisnes.


Untuk buatkan ebook lebih berbaloi untuk anda miliki, saya nak bagi BONUS TAMBAHAN KEPADA ANDA!


Bonus tersebut adalah:
1. Cara saya jaga hubungan dengan STAF.
2. 
Cara saya hubungan dengan KELUARGA.
3. 
Cara saya hubungan dengan ALLAH SWT.

Nampak macam biasa je kan.. tapi serius saya cakap.. kalau anda baca.. anda follow, insyaAllah rezeki anda pun akan masuk dengan LUAR BIASA..



SIAPA YANG SESUAI UNTUK DAPATKAN EBOOK NI?
- Peniaga kecil-kecilan, suri rumah, peniaga online, penganggur, yang sedang mencari arah bisnes yang sesuai,  ejen dan stokis-stokis produk.
- atau sesiapa sahaja yang nak dapatkan sumber inspirasi, ilmu dan semangat untuk berbisnes.



SIAPA YANG TAK SESUAI UNTUK DAPATKAN EBOOK NI?
- Kalau anda dah kaya-raya, dah jutawan.
- Kalau anda nak mengharapkan buat bisnes goyang kaki dapat duit.
- Kalau anda saja-saja nak stalk isi kandungan tanpa nak praktikkannya.

 

APA BEZA EBOOK DAN BUKU SAYA SEBELUM NI?

-BUKU FIZIKAL - Guna ayat skema, boring, takde action plan dan terlalu general.
-EBOOK - lebih specifik tentang 8 teknik, guna bahasa santai dan mudah faham dan ada action plan anda boleh follow.


PERSOALAN SEKARANG NI....



BERAPAKAH HARGA EBOOK INI?


Baiklah, kalau ikutkan pengalaman saya, ianya bernilai ratusan ribu ringgit. Namun, bila ianya dah jadi dalam betuk ebook, harganya akan jadi RM199 untuk satu unit.

Tapi sekarang tengah ada promosi khas untuk anda yang mengenali saya..
Saya bagi RM99 sahaja. Diskaun RM100.

Ok?

Nak murah lagi?

Oklah.. RM80 untuk 1 unit..  ON??

Aduhai.. saya sebenarnya sangat teruja dan excited sangatt nak berkongsi ilmu kepada anda ni..

Baiklah... macam ni..

Tapi kalau anda jadi 200 orang terawal, saya bagi pada harga RM50 sahaja. DAH SOLD OUT

Sekarang, sempena Official Launching ebook ini, saya nak bagi pada harga

RM70 sahaja

(kalau anda masih berkira dengan RM70 untuk dapatkan ilmu power macam ni, saya tak tahu lagi nak cakap apa la..)


EH JAPPP...


Malam ni jam 11.59mlm (8 Ogos 2019) kita akan naikkan harga ebook ni tau..

Cepat grab sekarang sebelum anda terlepas harga murah ni..




CEPAT! GRAB SEKARANG! Scroll bawah.. dah terus buat pembayaran.

p/s: Pembayaran hanya melalui Perbankan Online sahaja.


Q & A:

1. Pembayaran melalui manual mesin ATM boleh ke?
- Maaf tak boleh. Kita hanya sediakan pembayaran melalui Perbankan secara online (Billplz) sahaja. Anda boleh pilih bank mana satu pilihan anda untuk buat bayaran. Kalau anda tidak ada perbankan online, boleh minta tolong kawan / saudara anda yang tolong belikan ya..

2. Ebook ni akan dapat melalui pos atau melalui email?
- Ebook akan diberi dalam bentuk PDF dan akan dihantar melalui email. Ianya bukanlah buku fizikal. Gambar design di atas hanyalah untuk tujuan ilustrasi sahaja.

3. Lepas baca ebook ni, confirm ke boleh kaya macam Dato'?
- Kalau anda mempunyai mentaliti macam ni, better jangan beli ebook ni dari awal.. Sebab ebook ni saya ceritakan tentang pengalaman mahal jatuh bangun saya dalam bisnes. Banyak yang anda boleh ambil pengajaran dan follow untuk berjaya dalam bisnes.. Selebihnya adalah dari usaha anda sendiri dan tawakkal kepada Allah swt.

4. Bila akan dapat ebook tersebut ya?

- Untuk pembeli ketika waktu pre-launch, kita tidak akan beri lagi ebook kepada anda. Sebaliknya, kita akan bagi semasa hari pelancaran utama nanti iaitu pada 30hb Julai. Jadi, anda akan dapat email link download ebook anda pada 30hb Julai nanti. 

5. Ada buka untuk ejen affiliate tak?
- Ya. Ada. Tapi ejen affiliate hanya dibuka untuk pembeli ebook sahaja. Kalau tak beli, tak boleh join. Komisen affiliate sangat tinggi dan hadiah Top Affiliate sangat LUMAYAN. Rugi kalau anda tak grab peluang keemasan ini.

6. Adakah ebook ni akan dijual sepanjang tahun?
- TIDAK. Kita akan jual dalam tempoh masa yang singkat sahaja. Jadi, better anda ambil peluang keemasan ini untuk BELI SEKARANG sebelum saya tutup jualannya atau sebelum harga naik lagi tinggi.


Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Ebook Zero To Hero (PRE-LAUNCH PRICE - RM50) HABIS STOK
Ebook Zero To Hero (LAUNCHING PRICE - RM70) HABIS STOK
Ebook Zero To Hero (OFFER PRICE - RM85) HABIS STOK
Ebook Zero To Hero LAST CHANCE PRICE - RM99
Ebook Zero To Hero (NORMAL PRICE - RM150)
JUMLAH
JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)

BUTIRAN PELANGGAN

Log Masuk atau

BUTIRAN PEMBAYARAN